طرز تهیه کیک مرغ - هستی شیرینی زندگی مامان و بابا
سه‌شنبه ۱٢ آذر ۱۳۸٧
طرز تهیه کیک مرغ

سلام به همه دوستان گل و مهربونم

از بس شما هم مثل خودم در خواست آموزش کیک مرغ رو خواسته بودید٬دیشب به زنداییم زنگ زدم و گفتم ٬طرز تهیه اش رو برام ایمیل کنهاونم قبول کرد و دیشب ٬برام فرستادالبته انگلیسی تایپ کرده بود که الان خودم براتون فارسی نوشتمشبفرمایید اینم کیک مرغ برای همه شما مهربونهای خودم که برام خیلی عزیز هستید:

طرز تهیه کیک مرغ:              

مواد لازم:

1.نان تست(صبحانه) 12 قطعه

2.سینه مرغ پخته و تکه تکه شده 1 عدد

3.پیازچه خرد شده 3 پیمانه(بهتر است از قسمتهای سفید 2 پیمانه و از قسمتهای سبز 1 پیمانه استفاده شود)

4.مغز گردوی خرد شده(به اندازه عدس) 1 پیمانه

5.مغز گردوی نیمه شده برای تزیین مقداری

6.پودر گردو نصف پیمانه(برای تزیین)

7.سس مایونز 2 پیمانه

8.ماست چکیده خامه ای 2 پیمانه

9.خامه 1 پیمانه

10.گوجه فرنگی کوچک تزیینی مقداری

11.نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

سس مایونز،خامه و ماست را با هم مخلوط میکنیم و آنرا دو قسمت میکنیم و کنار میگذاریم.

در ظرفی مرغ خورده شده و 2/3 پیازچه خرد شده(1/3 پیازچه خرد شده را برای تزیین دور تا دور کیک کنار میگذاریم)،1 پیمانه از گردوی خرد شده،نیمی از سس مخلوط کرده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.(اگر نمک اضافه نشود بهتر است).

دور تا دور نان های تست را با چاقو میبریم و داخل آنها را استفاده میکنیم(نرم باشد)4 تا از نانهای دور بریده را به شکل مربع در ظرف مناسبی برای سرو میچینیم،و نیمی از موادی را که درست کرده بودیم روی نانها میریزیم و خوب صاف میکنیم،سپس 4 تکه نان دیگر، روی آن مواد میچینیم،و بقیه مواد مانده را روی آنها میمالیم و دوباره 4 تکه نان آخر را رویش میچینیم،(توجه داشه باشید اگر در حین انجام کار، کمی مواد را روی هم بفشاریم ،بهتر میشود ،در ضمن یادتان بماند لایه اول و آخر کیکمان نان تست است،)تمام سطح و دور تا دور کیک را با نیمی از سس که کنار گذاشته بودیم خوب میپوشانیم،برای تزیین میتوانیم ،دور تا دور کیک ،پیازچه های باقیمانده را بچسبانیم و پودر گردو را روی سطح کیک بپاشیم،و با سس مایونز که داخل قیف یا کیسه فریزر سوراخ کرده،ریخته ایم به شکل خطهای موازی و عمودی ،روی سطح کیک را به شکل چهار خانه های درشت در بیاوریم(مربعهای کوچک)و داخل این مربعها یکی در میان گوجه کوچک تزیینی و نیمه گردو بگذاریم.

البته همانطور که میدانید تزیین غذا کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید روی کیک مرغ تان را به شکلهای قشنگتر هم تزیین کنید،بهتر است این کیک را، که جزئ غذاهای سرد و اردوری به حساب میاید ،زودتر از سرو تهیه کرده و آنرا دو سه ساعتی در یخچال بگذارید تا بماند و بعد آنرا برای خود و مهمانهای عزیزتان سرو کنید.نوش جان و گوارای وجودتان

پی نوشت:سه چهار روز است که شدیدا دنبال ای دی اس ال هستم و تازه فهمیدم ٬مرکز مخابراتمون(سلمان فارسی)از بدترین مراکز هستش و هیچ شرکتی پورت خالی ندارهبالاخره بعد از کلی سرچ تو کامپیوتر و نیازمندیها و......قراره یک شرکت فردا بیاد برامون وصل کنهچشمم که آب نمیخوره اما امیدوارم ما هم ای دی اس ال دار بشیمشما هم دعا کنید

پی نوشت چهارشنبه ظهر:متاسفانه دعای شما و من نگرفت و کلی ضد حال خوردمدیشب ساعت ۹ شب شوشو رو فرستادم از تمام مدارک لازم کپی گرفت و کامی رو جابه جا کرد و پول و.....خودم هم از صبح زود بیدار شدم و آماده نشستم ساعت ۱۲ زنگ زدم که پس کی برای ما مودم میارین؟؟؟؟آقای بی خیال میگه:خانوم مخابرات منطقه شما پورت خالی نداره و متاسفانه ممکن تا ۶ ماه دیگه هم نتونین ای دی اس ال بگیرید و فقط ممکن از شاتل یا پارس آن لاین بتونین بگیرین......کلی تو دلم بهش......(خوب شد گفت٬من چند روزه که به اونا زنگ زدم و تو نوبتم)خلاصه ما فعلا نمیتونیم ای دی اس ال دار بشیم و من خیلی دلخورم٬اینو گفتم که دیگه بهم تبریک نگید

+ نوشته شده توسط مامان نوشین در ساعت ٤:٠٠ ‎ب.ظ